sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Sophie Kinsella: Himoshoppaaja tähtien tiellä

Beckyn aviomiehellä Lukella on bisneksiä Kaliforniassa ja koko perhe muuttaa Los Angelesiin. Kolmivuotias Minnie-tytär laitetaan eliittipäiväkotiin ja Beckyllä on oma unelma päästä stailaamaan Hollywoodin julkkiksia.

Monista aiemmista kirjoista tutulle himoshoppaajalle sen luulisi olevan täydellinen työ. Voi kierrellä kauppoja ja ostaa vaatteita ja asusteita sielunsa kyllyydestä ja siitä vielä maksetaan, puhumattakaan sen tuomasta maineesta ja julkisuudesta. Tuttuun tapaan Beckyn pää liitelee pilvissä, mutta eihän todellisuudessa useinkaan käy niin kuin etukäteen kuvittelemme.
http://www.adlibris.com/fi/kirja/himoshoppaaja-tahtien-tiella-9789510416389

Hollywoodissa pärjätäkseen pitää olla valmis pelaamaan sen säännöillä. Eikä julkisuutta ja mediaa ole niin helppo itse hallita. Becky törmää jälleen vanhaan vihamieheensä Aliciaaan. Englannista saapuu jonkin vanhan salaisuuden piinama Beckyn isä ja paras ystävä Suze perheineen. Tämän aviomies Tarquin hurahtaa itsetutkiskeluun ja epäilyttäviin sielun ja ruumiin hoitoihin ja lopulta katoaa Beckyn isän kanssa. Luke taitaa vihdoin olla valmis sovintoon Elinor-äitinsä kanssa.

Sinällään en ole koskaan tykännyt kirjoista, jotka jäävät kesken. Aivan kuin ne eivät olisi sinällään edes itsenäisiä teoksia vaan vain osa kirjasarjaa, mutta annettakoon se tällä kertaa anteeksi. Siihen on jo tottunut himoshoppaajan kohdalla, joka ei muuten tällä kertaa shoppaile läheskään niin paljon kuin aiemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti