sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Anna-Leena Härkönen: Kaikki oikein

Miltähän se oikein tuntuisi jos voittaisi miljoonia lotossa ja kenelle siitä kertoisi? Tässä kirjassa Eevi Puttonen ja hänen aviomiehensä Kari päättävät ensin pitää matalaa profiilia, mutta kun jollekin kertoo, niin pianhan se tieto alkaa levitä. Eikä sitä kai ihan helppo tuollaista salaisuutta ole vain itsellään säilyttää. Varsinkaan kun rouva pitää shoppailusta ja mies viinasta.
http://www.adlibris.com/fi/kirja/kaikki-oikein-9789511285311

Kun töihin ilmestyy taksilla turkisstoola kaulassa ja ilmoittaa pitävänsä lomaa Thaimaan matkaa varten, niin pomo ei välttämättä tykkää. Toisaalta, kun on rikas, voi myös ottaa loparit “yllättäen” huonoksi muuttuneeseen työilmapiiriin vedoten. Mutta tuohan se lottovoitto niitä varjopuoliakin elämään. Kateus nostaa päätään, ystävät pyytävät lainaa ja odottavat että heille aina tarjotaan.

Nyt kun on varaa ajaa juuri sellaisella autolla kun haluaa ja ostaa hulppea asunto, niin kulissit ovat kunnossa. Mutta eihän se tietenkään tarkoita, että seinien sisäpuolella kaikki olisi hyvin. Raha ei aiheuta alkoholismia, mutta ei siitä haittaakaan ole. Parisuhde saattaa alkaa rakoilla. Lottovoittaja ei välttämättä saa sympatiapisteitä uusine vaikeuksineen, mutta Eevin puolelle on kuitenkin helppo asettautua.

Lottovoittajista kun lukee, niin helposti sitä alkaa suunnitella miten itse käyttäisi rahat ja kuvitella, että ainakin paljon fiksummin kuin tämä pariskunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti